Saltar al contenido

Mostrando los 6 resultados

Des de fa tres generacions la família MASCARÓ ens dediquem a l’elaboració de destil·lats, caves i vins d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a MASCARÓ creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.
Per això tots els vins i caves que el·laborem procedeixen de raïms de la nostra finca Mas Miquel, inscrita a la DO Penedès i a la DO Cava, fet que ens permet controlar tot el procés d’elaboració i garantir l’alta qualitat del resultat final.
La nostra vocació pels productes d’alta qualitat ens ha portat a convertir-nos en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura excepcionals destil·lats i espirituosos (brandys, gin, licor de taronja, etc.) amb una personalitat pròpia.
Les caves i la destil·leria de MASCARÓ, ubicades a Vilafranca del Penedès, a 48 km de Barcelona, són l’escenari perfecte per a l’elaboració dels nostres destil·lats, caves i vins des del 1946.
Des del cor del Penedès exportem els nostres productes a més d’una desena de països (EEUU, Noruega, Lituània, Xina, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, entre d’altres) i treballem amb passió per oferir al consumidor i al públic especialitzat productes únics i sorprenents.
L’estil personal de cadascun dels nostres productes es basa en el respecte al caràcter propi , l’ús de productes naturals i l’atenció al detall al llarg de tot el procés d’elaboració.